kirstenschiphof.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Ina en Herman

Ondanks je eerder thuiskomen heb je een fantastisch reis gemaakt. Iets om nooit te vergeten!! En je bent nog jong......wie weet wanneer je weer naar dit prachtige land gaat. Wat een natuur, ongelofelijk mooi. We hebben genoten van je reisverhalen. Nu maar even acclimatiseren en bijkomen van alle belevenissen. Bedankt dat we via je leuke reisverhalen toch een beetje mee konden reizen. ??

Susan

Het is idd jammer dat je de 6 maanden niet af kon maken. Maar Australië blijft wel en je gaat er zeker nog wel eens naartoe om je reis dan echt af te maken.

Johan

Hier schrik ik van jammer nu maar even bijkomen van alles. En ik wil je bedanken voor de mooie en leuke berichten via de mail bedankt en ga je goed.

Klaas

Mooie verhalen hoor. Morgen naar Melbourne hoorde ik. Waar vandaan vlieg je dan? Cairns?

Ina en Herman

Wat weer een mooie avonturen Kirsten! We lezen dit terwijl bij ons de storm Dennis overwaait en de slagregens tegen de ramen slaan. Brrrr. Wees blij dat je daar geniet van de warmte en de zon ?. Om jaloers op te zijn......zou graag samen met je een hike doen. Maar in gedachten zijn we bij je en genoten via je reisverhalen met je mee. Veel plezier verder.

Paula

Wat weer een mooi verhaal. Jullie zien en beleven super mooie dingen. Hier zien we regen wind en om gewaaide bomen. Ook een hele belevenis hoor.

johan

prachtig lekker genieten.

Susan

Meid, meid, wat een fantastische tour was dit. Jammer dat ie bijna voorbij is, maar .........op naar het volgende avontuur.?

Paula

Wat een belevenis. Hier storm na storm. Er varen weinig boten. Vaak te hoog water. Hoef gelukkig ook niet naar de wal.

Klaas

Prachtig daar. Mooie foto's ook. Leuk om te lezen seun. Take care

Susan

Meid, meid, wat een belevenissen. En prachtig geschreven?. Geniet van je laatste bestemming van deze tour en ik zie nu al uit naar je blog van Magnetic Island.

johan

Wat een verhalen zo beleef je nog wat .veel plezier.

Ina en Herman

Wat weer een mooi verhaal Kirsten. Leuk om te lezen en fijn dat je zo aan het genieten bent. Het weer is hier bar en boos en we hebben al 3 dagen met een echte storm te maken. Het lijkt wel of er geen eind aan komt......In plaats van fietsen wandelen we nu, want een beetje tegenwind gaat nog wel maar een storm van windkracht 8,9 of 10 is echt te heftig. Er zijn zelfs 7 dakpannen van ons huis gevlogen, omdat tussen de garage en het woonhuis bij ons altijd wervelwinden ontstaan. Zondagavond ging het zo te keer dat ze er dus af vlogen. Maandagochtend puinruimen en Herman het dak op om de pannen weer te leggen. Gelukkig hebben we een klein voorraadje. We snakken naar mooi fietsweer!

Ina en Herman

Wat een avontuur Kirsten. Prachtig hoor! Ik heb ook nog even op internet gekeken en wat een fantastisch eiland en zoveel te beleven. Geniet er lekker van. Wij genieten via je reisverhalen met je mee. Je kunt ontzettend leuk schrijven.

Susan

Meid, meid, wat een geweldig verhaal en wat een belevenis . Ben inmiddels stik jaloers op al het moois wat je ziet en doet. En er komt van nog veel meer moois voorbij. Geniet ervan, het is je gegund.

Ina en Herman

Leuk om je belevenissen weer te lezen Kirsten. Wat een prachtige reis ben je aan het maken. Iets om nooit weer te vergeten. Ik lees je verhaal iedere keer voor aan pake en beppe en dat vinden ze geweldig. Ze zijn super trots op je en wij ook. Veel reisplezier verder!!

Susan

Meid, meid, wat een belevenissen
Iedere keer is het weer genieten om je blog te lezen. Ben reuze benieuwd naar je avontuur op Fraser Island?

Pake en Beppe

Ina heeft je verhaal weer voorgelezen. Wat een geweldige reis maak je. We genieten van je mooie verhalen. We zijn net weer met Ina naar de Albert Heijn geweest. Gelukkig kon pake deze keer weer mee. Gister Klaas zijn verjaardag gevierd. Ook erg gezellig. Groetjes pake en Beppe.

Johan

Bedankt voor dit mooie bericht geniet er maar lekker van het is zo om. De gr van familie schoot

Paula

Leuk weer wat van je te horen. Allerlei leuke bezigheden lees ik. Maar ook hier is een mooi strand. Met je moeder over het strand gereden, naar het reddingboothuisje. Ze heeft mooie foto's gemaakt. En is daar een mooier strand als hier? Kan mij bijna niet voorstellen. Anders moet ik ook maar eens die kant op. Groetjes.

Susan

Leuke dingen in het vooruitzicht en spannend.
Stoer hoor wildlife kamperen?
.

Klaas

Wat bistou mooi fut niet

Johan

Leuk bericht het is wel een hele belevenis. Voorzichtig aan en de gr van de familie schoot

Ina en Herman

Wat leuk Kirsten om je reisverhaal weer te lezen. Wat een belevenis en leuk dat je zoveel Nederlanders ontmoet. Die kom je ook overal tegen ter wereld.....Geniet er maar lekker van. Wel jammer dat het meer het surfen niet zulk mooi weer was?☔️ Hier hebben we eindelijk eens een week zonder dagelijks regen en dus mooi fietsweer. We gaan er iedere middag op uit ?‍♀️?‍♂️ Groetjes Ina en Herman. ??

Ina en Herman
reactie op: verhaal Farmwork

Wat een ontwikkelingen Kirsten. En wat een pech dat het werken (nog) niet gelukt is. Verstandig om nu eerst maar even je zinnen te verzetten en verder te reizen. Wie weet wat er nog op je pad komt. De aanhouder wint! is het spreekwoord.

Susan
reactie op: verhaal Farmwork

Hé lieverd, ik ben natuurlijk al op de hoogte van al hetgeen je meemaakt. Maar ik hoop van harte dat de oostkust een mooie reis wordt. Heb je wel verdiend??

Paula
reactie op: verhaal Farmwork

Nou, wat een bericht. Zat je allemaal niet mee. Maar je redt je gelukkig prima.
Gaat Renske met je mee, of reis je verder weer alleen?
Hoop dat je daar beter werk vindt. Veel succesvolle

Johan
reactie op: verhaal Farmwork

Hallo weer een mooi verhaal jammer van het werk dan maar wat anders zoeken voorzichtig aan de gr van fam schoot

Klaas

Dapper ook om je eigen weg te kiezen, geldt ook voor Annemiek. Take care lieverd!

Johan

Dat is jammer wens jullie veel succes.

Ina en Herman

Leuk om je verhaal weer te lezen en best spannend om nu verder alleen te reizen. Maar soms is alleen reizen ook makkelijker, omdat je minder rekening met elkaar hoeft te houden. Een heel verstandige beslissing dus om apart verder te gaan. Jullie kunnen contact houden met WhatsApp en ervaringen uitwisselen en dat is ook weer leuk. Kijken hoe jullie het werken op een boerderij gaan ervaren. Handen uit de mouwen dus en sparen voor het vervolg van je reis. Ben nu al benieuwd naar je volgende verhaal. Succes en een heel geweldig 2020!!

Susan

Een pracht verhaal weer
En geniet van je verdere reis?

Paula

Wat een super ervaring. Krijg soms kippenvel als ik het lees.
Maar vanaf nu moet er dus ook gewerkt worden, kijk nu al uit naar je volgende verhaal

Ina en Herman

Leuk om weer wat van je te horen Kirsten. En wat een geweldig vooruitzicht zo’n strandfeest. Dat wordt vast geweldig. Jullie zijn ook best actief zo te lezen. Ik heb vanmorgen weer 7 km hardgelopen en was 2 minuten sneller dan de vorige keer. Zaterdagochtend een rondje van 10 km gedaan. Een lekkere invulling van al mijn vrije tijd. Veel reisplezier verder.

Susan

Er wordt veel gewandeld. Goed voor de beenspieren. Nu weer ff een paar dagen in de grote stad. Fijne afwisseling zo.

Pake en Beppe

Ina heeft het reisverslag weer voorgelezen. We hebben er van genoten. Wat spannend met die brand. Gelukkig zijn jullie nu weer veilig. Ina heeft ons getrakteerd op een lekkere zoute haring bij Vitamine Zee. We hebben gesmuld. Lieve Kirsten we leven enorm met je mee en vinden het leuk dat Ina je reisverslag altijd voorleest. Fijne Kerstdagen. Pake en Beppe.

Paula

Wat weer een leuk verhaal. erg warm daar. Zal wel erg gezellig worden, kerst vieren op het strand. Wij vieren het bij de houtkachel. Verschil moet er zijn. Nou, nog heel veel plzier.

Johan

Hallo prachtig weer een leuk bericht veel succes en plezier gr van ons.

Susan
reactie op: foto

Ook weer een plaatje

Susan
reactie op: foto

Prachtige foto

Susan

Nou, volgens mij houden jullie geld over?. Heel slim om het mooie weer op te zoeken. Geniet ervan

Paula

Leuk weer wat van jullie te horen. En gelukkig nu wat mooier weer. Hier stormt het geregeld, maar met de houtkachel aan zit ik ook in mijn hemdje. Vaak 25 graden. Kijk nu alweer uit naar jullie volgende verhaal. Veel plezier.

Ina en Herman
reactie op: foto

Schitterende foto!

Ina en Herman

Leuk om jullie reisverhaal weer te lezen. Best spannend zo af en toe. Ik heb een hekel aan onweer en dat zal geen pretje geweest zijn. Gelukkig hebben jullie nu het mooie weer gevonden ? Altijd fijn om de zon erbij te hebben. Hier was het vandaag ook lekker zonnig, maar wel koud natuurlijk met 6 graden. Vandaag 40 km gefietst. Best een pittig windje erbij en dus behoorlijk koude tenen en vingers. Na afloop lekker opwarmen met een kop thee met honing. Heerlijk. Jullie lekker genieten daar en we zien weer uit naar jullie volgende reisverhaal. ??

Johan

Bedankt weer en pracht bericht zo hou jullie ons mooi op de hoogte. Veel succes en plezier geniet ervan de gr van opa en beppe. ?‍♂️.

Ina en Herman
reactie op: verhaal Update

Wat zijn jullie sportief bezig en lekker veel wandelen in die mooie natuur. Om jaloers op te worden.....Leuk hoor die reisverhalen. Jammer dat het weer soms wat tegen zit, maar dan ga je weer extra genieten als de zon en warmte terug is?Het is in Harlingen nu ook bar en boos. Harde wind en veel regen ☔️? en de voorspellingen voor komende week zijn ook niet erg best. Veel reisplezier en we zien uit naar de volgende story!

Susan
reactie op: verhaal Update

Wat een mooi verhaal weer. Op deze manier reizen we leuk met jullie mee. Volgens mij vermaken jullie je wel. Nu nog beter weer???

johan
reactie op: verhaal Update

Hallo wat weer een pracht bericht. Zo te lezen gaat het goed bij ons is het ook slecht weer we zijn maar met de kerstboom aan het optuigen ja wand de mooie dagen komen weer aan.Ja annemiek is op onze trouwdag geboren wij zijn dit jaar 53jaar getrouwd wat een eind.Wat die slang betreft dat vind beppe niet erg .Ik las net in de krant dat het bij sydney weer behoorlijk brand was weer paniek .Wij wensen jullie veel plezier en voorzichtig aan.De gr van ons.

Klaas

Wat binne jim even mooi fut niet!

Susan

Wat een belevenis vol stress. Maar gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Het backpacken kan nu echt beginnen. Geniet ervan, dames

johan

Hallo wat en verhaal prachtig zo blijven wij mooi op de hoogte .
Het is hier nu 14.00 uur maar wat jij op het papier zet dat kan ik niet .
Wij wensen jullie veel plezier.

Ina en Herman
reactie op: foto

Wat een lekker rustig strand!

Ina en Herman
reactie op: foto

Wauw, wat mooi. Ik zou zo mee willen lopen!

Ina en Herman

Wat een spannend verhaal Kirsten!! Je kunt leuk schrijven! We kunnen ons voorstellen dat het op het moment even balen was en veel stress heeft opgeleverd. Maar gelukkig is alles toch nog goed gekomen en kunnen jullie eindelijk verder trekken. Leuk om jullie belevenissen te lezen en we zien al weer uit naar het volgende verhaal. Veel reisplezier!!

Ina en Herman
reactie op: verhaal Sydney

Leuk om de voortgang van jullie reis te lezen. En mooi dat je straks met een auto op pad kunt waar je zelfs in kan slapen en koken. Wat een heerlijk vooruitzicht!! Over een paar dagen zal de jetlag ook wel voorbij zijn en raken jullie vast gewend. Handig om overal internet te hebben, daar kun je tegenwoordig niet meer zonder. Toen wij reisden hadden we nog niet eens mobiele telefoons en moesten opzoek naar een telefoonwinkel om contact met het thuisfront te zoeken. Belabberde verbinding meestal en vreselijk duur.....Dan gaat het nu wel heel gemakkelijk. Veel reisplezier ??

Jphan
reactie op: verhaal Sydney

Beste dames heel leuk dit bericht dit is voor ons leuk waker worden smorgems gauw de telefoon aan en dan gaat de piepers veel plezier met de auto en goed uitkijken. Lekker genieten.

Ina en Herman
reactie op: verhaal Heenreis

Fijn dat jullie reis goed is gegaan en dat jullie eindelijk geland zijn in Australië. En wat heerlijk om de zomer tegemoet te gaan. Wij zitten hier in de kou en regen, brrrrr. Gelukkig wordt het hier de komende eindelijk droog. We zijn ook benieuwd naar jullie belevenissen. Maar eerst maar even lekker bijkomen en genieten van de zon!??

Paula
reactie op: verhaal Heenreis

Blij dat de reis goed verlopen is. Jaloers op jullie mooie weer. Wat een belevenis. Ook hier beetje jaloers op. Ben al benieuwd naar je volgende verhaal

Susan
reactie op: verhaal Heenreis

Wat een reis zeg
Nu kan het grote avontuur maar beginnen

Paula
reactie op: verhaal Welkom

Je bent er bijna, geloof ik. Nog maar even slapen

Erika
reactie op: verhaal Welkom

Vandaag begint jullie avontuur.?

Ina en Herman
reactie op: verhaal Welkom

En dan zijn die 10 weken al weer voorbij en staan jullie op het punt van vertrekken. Morgen is het al zover en gaan jullie aan dit grote avontuur beginnen. Heel veel reisplezier en geniet er van!!

Susan
reactie op: verhaal Welkom

Leuk, ben benieuwd naar jullie verhalen/belevenissen.